Foredrag og bogsignering

Som noget nyt vil jeg kaste mig ud i at holde foredrag, foruden signering af bøger m.m.

 

Bogsignering er som udgangspunkt gratis.
Der aftales nærmere angående rabat og rekvirering af materiale.

Foredrag om mit forfatterskab:
Her fortæller jeg om mig selv, hvorfor jeg blev forfatter, og om de bøger der har relevans, samt oplæsning. Der er mange temaer i bøgerne, så ønsker man at slå ned på et særligt emne eks. vølverne, monstrene, erotikken eller andet, så kontakt mig gerne.

Foredrag – Fantasy og fascinationen af Mørkets fyrste:
Fantasy er ikke længere kun troldmænd og orger. Moderne fantasy er blevet en kulisse, og rummer elementer fra gys, krimi, romantik og mange andre genre. Her kommer jeg ind på inspirationskilderne af bla. Shakespeare og drager paralleller til mine egne bøger.

Hvad er så dragende ved vampyrer og andre monstre? Her gennemgår jeg vampyrens litterære historie af bla. Sir Walter Scott, Bram Stoker og Sheridan LeFanu. Jeg kommer ind på sadisme og seksuelle tabuer med bla. Markis de Sade, Octavia E. Butler, igen med paralleller til mine egne bøger.

Foredrag – Jeg skrev mig ud af sygdom:
Med en fortid som sindslidende og dertil hørende indlæggelser, samt medicinering, fortæller jeg om hvordan jeg bruger mit forfatterskab til at deale med angst og psyken.

Jeg kommer bla. ind på fantastisk tankegang, og om hvordan man kan bruge det i sine historier. Hvordan en psykologisk indsigt kan give mere sjæl i karaktererne. Hvordan man kan skrive de ting man ikke tør sige, og få udfoldelse for fantasier, man ikke må gøre i virkeligheden. Jeg læser op fra mine egne bøger hvor disse værktøjer er blevet brugt.

Foredraget henvender sig især til sindslidende og pårørende, og har vist sig motiverende for deltagerne, til selv at gå igang med at skrive, så jeg slutter af med en gennemgang af udgivelsesprocessen, og runder af med spørgsmål.

 

Foredragene har en varighed på ca. 60 minutter ink. Efterfølgende signering af bøger samt spørgsmål, og koster 5000 kr.
Ved flere foredrag samme dag: 4000 kr. pr. antal.
OBS – foredraget: Jeg skrev mig ud af sygdom, har en varighed på 1½ time og koster derfor 7000 kr.
Pris ved anden varighed, og ønsker man kun udpluk eller særlig emner, aftales dette via henvendelse.

Bemærk at transport, broafgift og evt. overnatning ikke er ink. i prisen.

Jeg arrangerer også gerne dobbelt-foredrag med forfatter Marie-Louise Rønning. Vi har i mange år været sparringspartner, og har haft stor succes med temaer som YA kontra NA, erotik i ungdomsbøger – hvor går grænsen, gråzonen mellem det gode og det onde i karaktererne og handlingen.

 

Facebook Comments Box